Etusivu > Ammattilaisille > Työhakijoille > Hae kesätyötä

Hae kesätyötä

Hoitoalan ammattilainen/alan opiskelija

KESÄTYÖPAIKAT

 Kesätyöpaikat 2018 ovat nyt haettavissa. Lue ohjeet alla. 

KESÄTYÖ 2018

Hakuohjeet kesätöihin:

1. Täytä tutkintoasi vastaava OYS keikkatyöilmoitus tai päivitä tekemäsi keikkahakemus ajan tasalle Kuntarekry -järjestelmässä (KUNTAREKRY).

2. Täytä kesätyöhakemus (HAE TÄSTÄ). Käytä keikkatyöhakemusta varten luomiasi Kuntarekry -tunnuksia, jolloin sinulla on mahdollista käyttää jo antamiasi tietoja kesätyöhakemuksen pohjana.

3. Yksiköt käsittelevät jätettyjä kesätyöhakemuksia ja ovat yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Kesätyöpaikat täytetään heti sopivien sijaisten löydyttyä.

Muistathan, että haastatteluissa sinulla tulee olla mukana hakemuksessasi ilmoittamasi alkuperäiset tutkinto- ja työkokemustiedot sekä kuvallinen henkilöllisyystodistus. Opiskelijalla tulee olla päivitetty opintorekisteriote sekä opintojen läsnäolotodistus. Huomioithan, että tarkistamme suosittelijatiedot valmistuneelta edellisestä työpaikasta. Hakemuksestasi tulee löytyä esimiestasoisen suosittelijan yhteystiedot.

5. Jos tulet valituksi, muista perua hakemuksesi Kuntarekry -järjestelmän kautta muihin yksiköihin ja lähetä asiasta sähköpostia myös rekrytointipalveluihin: rekrytointi(at)ppshp.fi

Kysyttyä kuntarekryyn kirjautumisesta

Avoimiin työpaikkoihin ja sijaisuuksiin voit tutustua sivuiltamme ympäri vuoden.

Lisätietoja PPSHP:n rekrytointiyksikkö:  Sähköposti: rekrytointi(at)ppshp.fi