OULASKANKAAN SAIRAALA

Lastentaudit

Oulaskankaan lasten- ja nuorten poliklinikka on avoinna maanantaina, tiistaina, torstaina ja perjantaihin virka-aikana. Poliklinikka on lähetepoliklinikka eli hoitoon pääsemiseksi tarvitaan lääkärin lähete.

Astmaa ja erilaisia allergisia sairauksia sairastavat lapset ovat poliklinikkamme suurin yksittäinen potilasryhmä. Poliklinikalla tutkitaan ja hoidetaan lasten allergioita, ihottumia, silmä- ja nenäoireita, ruoka-allergioita, kasvuhäiriöitä, sydämen sivuääniä ja muita lasten sairauksia. Siedätyshoitoa olemme antaneet hyvin tuloksin vuodesta 1996 alkaen.

Henkilökuntaamme kuuluu lastenlääkäri, kaksi sairaanhoitajaa sekä osastonsihteeri. Tiimimme haluaa tarjota lapsille ja nuorille sekä heidän perheilleen yksilöllistä, kokonaisvaltaista ja asiantuntevaa hoitoa, missä potilaan tarpeet ovat keskeisiä. Tarvittaessa hoitoon osallistuu myös ravitsemus- ja fysioterapeutti.

Olemme pyrkineet luomaan mahdollisimman kodikkaan ympäristön mm. luopumalla sairaalavaatteista. Haluamme luoda luotettavan hoitosuhteen potilaisiin ja perheisiin, jotta heidän olisi helppo ottaa meihin yhteyttä hoitoon liittyvissä ongelmissa.

 

Yhteystiedot:

 

Ylilääkäri Hannu Paajanen puh. (08) 429 7713

Poliklinikan sairaanhoitajat puh. (08) 429 7703 ma - ti ja to - pe klo 8.00 - 9.00

Osastonsihteeri puh. (08) 429 7710