SYNNYTYS JA NAISTENTAUDIT

 

Naistentautien poliklinikka ja lisääntymislääketieteen yksikkö

Naistentautien poliklinikka sijaitsee OYS:n keskiklinikassa, sisäänkäynti ovesta A3:1. Poliklinikka on avoinna maanantaista torstaihin klo 8-15.30 ja perjantaisin klo 8-14.30.

Naistentautien poliklinikka ja lisääntymislääketieteen yksikkö ovat ajanvarauspoliklinikoita, jonne tullaan lääkärin lähetteellä (koskee myös päivystyksenä tulevia potilaita). Poliklinikalla hoidetaan naistentautien- ja lapsettomuuspotilaita.

Munasolupunktiot, alkion siirrot ja inseminaatiot tehdään lisääntymislääketieteen yksikössä, jonne sisäänkäynti on ovesta B2.

Naistentautien poliklinikalla ja lisääntymislääketieteen yksikössä työskentelee erikoislääkäreitä, erikoistuvia lääkäreitä, IVF-biologi, kätilöitä, sairaanhoitajia, laboratoriohoitajia sekä osastonsihteereitä. Poliklinikalla tehdään tiivistä yhteistyötä myös oman klinikan muiden osastojen, poliklinikoiden ja leikkaussalin kanssa sekä alueen muiden keskussairaaloiden ja tarvittaessa muiden yliopistosairaaloiden kanssa. Koska yliopistosairaala toimii opetussairaalana, potilaiden tutkimiseen ja hoitamiseen osallistuu myös eri alojen opiskelijoita. Yksikössä tehdään myös alaan liittyvää tutkimustyötä.


Yhteystiedot

Osastonylilääkäri:   Laure Morin-Papunen

Apulaisylilääkäri:    Anne Talvensaari-Mattila

Osastonhoitaja:      Anne Koskela

 

Postiosoite              Naistentautien poliklinikka

                                PL 23

                                90029 OYS

Käyntiosoite            Kajaanintie 50

Puh.                         08 315 3107

Fax-numero             08 315 3259