Etusivu > Ammattilaisille > Koulutus

Koulutus

Ammatillinen täydennyskoulutus

Tarjoamme monipuolista täydennyskoulutusta sosiaali- ja terveydenhuollossa työskenteleville ammattilaisille. Meiltä löydät koulutuksia ajankohtaisiin teemoihin ja työelämän tarpeisiin.        

Koulutuspalvelut sekä tulos- ja vastuualueet järjestävät terveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon asiantuntijuuteen perustuvaa täydennyskoulutusta. Koulutuskalenterissa on ajankohtainen tieto tulossa olevista koulutuksista. Käythän säännöllisesti tutustumassa tarjontaamme.

Koulutuksiin ilmoittaudutaan koulutuskalenterin kautta. Huomioithan, että koulutusjärjestelmään tulee rekisteröityä ennen ensimmäistä ilmoittautumista (ks. Rekisteröitymis- ja ilmoittautumisohje).

Osa alueellisista koulutuksista voidaan toteuttaa etälähetyksinä, joista AV-tukihenkilö antaa lisätietoja.

Koulutuskalenterin kurssiohjelmassa tai kurssin liitetiedostossa on tieto henkilöistä, joilta voit tarvittaessa kysyä lisätietoja ko. koulutuksesta.

Huomioithan, että useimmissa koulutuksissamme luentomateriaali liitetään viimeistään koulutusta edeltävänä päivänä kunkin koulutuksen yhteyteen koulutuskalenterissa: koulutuskalenteri / valittu koulutus / koulutusohjelman kurssi -sivun alareunassa Kurssin liitetiedostot.

 

Koulutuskalenteriin liittyvissä asioissa ota yhteyttä pääkäyttäjään p. 040 534 6819: tukipalveluaika ke-to klo 10-11 ja 13-14.

 

 Content Search ‭[1]‬

 

 

Kehity asiakaslähtöisen palvelun taitajana koulutussarja syksy 2018https://www.ppshp.fi/dokumentit/Koulutusmateriaali sislttyyppi/Kehity asiakaslähtöisen palvelun taitajana koulutussarja syksy 2018.pdfKehity asiakaslähtöisen palvelun taitajana koulutussarja syksy 2018

 Content Search ‭[2]‬

 

 

Uutiskirjeen rekisteriseloste, koulutuspalveluthttps://www.ppshp.fi/dokumentit/Ptksenteko sislttyyppi/Uutiskirjeen rekisteriseloste, koulutuspalvelut.pdfUutiskirjeen rekisteriseloste, koulutuspalvelut

 Koulutuspalvelujen yhteystiedot

Koulutussihteeri Heidi Mäkelä
puhelin 040 534 6819
koulutuspalvelut(at)ppshp.fi

Koulutuspäällikkö Helena Jatkonen,
puhelin 0400 794 873 (virkavapaalla)

Vs. koulutuspäällikkö Päivi Salo,
puhelin 0400 326 906
paivi.margit.salo(at)ppshp.fi

Johdon sihteeri Arja Väisänen,
puhelin 040 582 9233
   - laskutus

AV-tukihenkilö Marko Korhonen,
puhelin 040 506 9059
marko.p.korhonen(at)ppshp.fi
  

Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@ppshp.fi (ellei toisin mainita)