Päivystys

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Päivystyksessä hoidetaan ympärivuorokautisesti sellaisia potilaita, joiden hoitoa ei voida siirtää myöhemmäksi ilman oireiden pahenemista tai vamman vaikeutumista.

Milloin päivystykseen?

Hätätilanne – Soita 112

Kun potilas on hengenvaarassa, toimi nopeasti ja soita välittömästi hätänumeroon 112, josta saat apua ja toimintaohjeita.

Kiireellinen tilanne – Hakeudu välittömästi päivystykseen

Katso lista oireista, joiden ilmetessä tulee hakeutua välittömästi hoitoon Oulun yliopistollisen sairaalan päivystykseen.

Päivystyskäyntiä vaativa tilanne – So​ita aina ensin 116117 tai asioi chatissa​

Oulun yliopistollisen sairaalan yhteispäivystys on auki 24/7. Soita Päivystysapuun 116 117 tai asioi maksuttomassa Päivystysapu chatissa ennen päivystykseen hakeutumista. Yhteydenottoihin vastaa sairaanhoitaja, joka arvioi, onko vamma tai vaiva sellainen, että se on hoidettava kiireellisesti päivystyksessä. Hoitaja antaa tarvittaessa hoito- ja toimintaohjeet. Kiireellisessä tilanteessa mene suoraan päivystykseen, etenkin jos Päivystysapuun ei saa yhteyttä kohtuullisessa ajassa tai soittaminen ei ole mahdolli​sta. Mikäli sinulla on lääkärin lähete, niin siinä tapauksessa sinun ei tarvitse soittaa päivystysapuun.​

(päivystysavun varanumero)​

Maksuton ​Päivystysapu chat​​

Voit asioida P​äivystysavussa ​myös maksuttomassa chatissa. Asioimiseen tarvitaan verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne. Chat palveluun pääset alla olevasta linkistä:

Yhteystiedot

Oulun yliopistollisen sairaalan päivystys sijaitsee osoitteessa Kajaanintie 50, sisäänkäynti A1-ovi
Oysin alueen ka​rtta

Arkisin päivystysvastaanotto on omassa terveyskeskuksessasi. 

 

 Content Search

 

 

Uusi äkillisten terveysongelmien neuvontapalveluhttps://www.ppshp.fi/Sairaanhoitopiiri/Ajankohtaista/Pages/Uusi-akillisten-terveysongelmien-neuvontapalvelu.aspxUusi äkillisten terveysongelmien neuvontapalvelu