Päivystys

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Päivystyksessä hoidetaan ympärivuorokautisesti sellaisia potilaita, joiden hoitoa ei voida siirtää myöhemmäksi ilman oireiden pahenemista tai vamman vaikeutumista.

Milloin päivystykseen?

Hätätilanne – Soita 112

Kun potilas on hengenvaarassa, toimi nopeasti ja soita välittömästi hätänumeroon 112, josta saat apua ja toimintaohjeita.

Kiireellinen tilanne – Hakeudu välittömästi päivystykseen

Katso lista oireista, joiden ilmetessä tulee hakeutua välittömästi hoitoon Oulun yliopistollisen sairaalan päivystykseen.

Päivystyskäyntiä vaativa tilanne – Soita aina ensin 116117

Oulun yliopistollisen sairaalan yhteispäivystys on auki 24/7. Soita päivystysapuun 116 117 ennen yhteispäivystykseen hakeutumista. Puhelimeen vastaa sairaanhoitaja, joka arvioi, onko vamma tai vaiva sellainen, että se on hoidettava kiireellisesti päivystyksessä. Hoitaja antaa tarvittaessa hoito- ja toimintaohjeet. Kiireellisessä tilanteessa mene suoraan päivystykseen, etenkin jos päivystysapuun ei saa yhteyttä kohtuullisessa ajassa tai soittaminen ei ole mahdolli​sta. Mikäli sinulla on lääkärin lähete, niin siinä tapauksessa sinun ei tarvitse soittaa päivystysapuun. 

(päivystysavun varanumero)​

 

Yhteystiedot

Oulun yliopistollisen sairaalan päivystys sijaitsee osoitteessa Kajaanintie 50, sisäänkäynti A1-ovi
Oysin alueen kartta

Arkisin päivystysvastaanotto on omassa terveyskeskuksessasi. 

 

 Content Search

 

 

Uusi äkillisten terveysongelmien neuvontapalveluhttps://www.ppshp.fi/Sairaanhoitopiiri/Ajankohtaista/Pages/Uusi-akillisten-terveysongelmien-neuvontapalvelu.aspxUusi äkillisten terveysongelmien neuvontapalvelu