Päivystys

​​​​​​​​​​​​Päivystyksessä hoidetaan ympärivuorokautisesti sellaisia potilaita, joiden hoitoa ei voida siirtää myöhemmäksi ilman oireiden pahenemista tai vamman vaikeutumista.

Milloin päivystykseen?

Hätätilanne – Soita 112

Kun potilas on hengenvaarassa, toimi nopeasti ja soita välittömästi hätänumeroon 112, josta saat apua ja toimintaohjeita.

Kiireellinen tilanne – Hakeudu välittömästi päivystykseen

Katso lista oireista, joiden ilmetessä tulee hakeutua välittömästi hoitoon Oulun yliopistollisen sairaalan päivystykseen.

Päivystyskäyntiä vaativa tilanne – Soita aina ensin 116117

Oulun yliopistollisen sairaalan yhteispäivystys on auki 24/7. Soita puhelinneuvontaan 116117 aina ennen yhteispäivystykseen hakeutumista. Puhelimeen vastaa sairaanhoitaja, joka arvioi, onko vamma tai vaiva sellainen, että se on hoidettava kiireellisesti päivystyksessä, sekä antaa tarvittaessa hoito- ja toimintaohjeet.

 

Yhteystiedot

Oulun yliopistollisen sairaalan päivystys sijaitsee osoitteessa Kajaanintie 50, sisäänkäynti A1-ovi
Oysin alueen kartta

Arkisin päivystysvastaanotto on omassa terveyskeskuksessasi. 

 

 Content Search

 

 

Kokeile Päivystyshelppiä ja kerro käyttökokemuksestahttps://www.ppshp.fi/Sairaanhoitopiiri/Ajankohtaista/Pages/Kokeile-Paivystyshelppia-ja-kerro-kayttokokemuksesta.aspxKokeile Päivystyshelppiä ja kerro käyttökokemuksesta
Koronanäytemäärät kasvussa - Oysissa näytteenottoon K-sisäänkäynnistä 11.8. alkaenhttps://www.ppshp.fi/Sairaanhoitopiiri/Ajankohtaista/Pages/Koronanaytemaarat-kasvussa-Oysissa-naytteenottoon-K-sisaankaynnista-11-8-alkaen.aspxKoronanäytemäärät kasvussa - Oysissa näytteenottoon K-sisäänkäynnistä 11.8. alkaen