Päivystys

​​​​​​​​​​​​Päivystyksessä hoidetaan ympärivuorokautisesti sellaisia potilaita, joiden hoitoa ei voida siirtää myöhemmäksi ilman oireiden pahenemista tai vamman vaikeutumista.

Milloin päivystykseen?

Hätätilanne – Soita 112

Kun potilas on hengenvaarassa, toimi nopeasti ja soita välittömästi hätänumeroon 112, josta saat apua ja toimintaohjeita.

Kiireellinen tilanne – Hakeudu välittömästi päivystykseen

Katso lista oireista, joiden ilmetessä tulee hakeutua välittömästi hoitoon Oulun yliopistollisen sairaalan päivystykseen.

Päivystyskäyntiä vaativa tilanne – Soita aina ensin 116117

Oulun yliopistollisen sairaalan yhteispäivystys on auki 24/7. Soita puhelinneuvontaan 116117 aina ennen yhteispäivystykseen hakeutumista. Puhelimeen vastaa sairaanhoitaja, joka arvioi, onko vamma tai vaiva sellainen, että se on hoidettava kiireellisesti päivystyksessä, sekä antaa tarvittaessa hoito- ja toimintaohjeet.

 

Yhteystiedot

Oulun yliopistollisen sairaalan päivystys sijaitsee osoitteessa Kajaanintie 50, sisäänkäynti A1-ovi
Oysin alueen kartta

Arkisin päivystysvastaanotto on omassa terveyskeskuksessasi. 

 

 Content Search

 

 

Päivystysapu 116117 -palvelu käyttöön tammikuun alussahttps://www.ppshp.fi/Sairaanhoitopiiri/Ajankohtaista/Pages/Paivystysapu-116117-palvelu-kayttoon-tammikuun-alussa.aspxPäivystysapu 116117 -palvelu käyttöön tammikuun alussa
Koronanäytteenotto viikonloppuisin ajanvarauksella myös Oulaskankaan sairaalassahttps://www.ppshp.fi/Sairaanhoitopiiri/Ajankohtaista/Pages/Koronanäytteenotto-viikonloppuisin-ajanvarauksella-myös-Oulaskankaan-sairaalassa.aspxKoronanäytteenotto viikonloppuisin ajanvarauksella myös Oulaskankaan sairaalassa