Etusivu

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on uudistuva ja tuloksellinen terveydenhuollon huipputoimija. Sairaaloissamme työskentelee noin 6 500 eri alojen ammattilaista. Meillä on runsaasti kiinnostavia työtehtäviä terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaisille.

Työnhaku 

Soitathan ​​​​​ennen yhteispäivystykseen lähtöä ympärivuorokautisesti palvelevaan neuvontanumeroon (08) 315 2655. Saat sairaanhoitajalta ohjeita ja arvion vastaanotolle hakeutumisen tarpeesta.

Oulun seudun yhteispäivystys 

Voit tulla synnytysvastaanotolle kotoa tai äitiyspoliklinikalta. Synnytyssivuilta löydät tietoa mm. milloin lähteä sairaalaan, miten löydät perille ja minkälaista kivunlievitystä tarvitset.

vauva 

OYSin tiedotteet ja uutiset

 Ajankohtaista

 

 

Kaukolämpölinjan rakentaminen vaikeuttaa liikkumista OYSin ympäristössähttps://www.ppshp.fi/Sairaanhoitopiiri/Ajankohtaista/Pages/Kaukolampolinjan-rakentaminen-vaikeuttaa-liikkumista-OYSin-ymparistossa.aspxKaukolämpölinjan rakentaminen vaikeuttaa liikkumista OYSin ympäristössä
Ajanvarauskirjeitä postitettu useampia kappaleita viikoilla 16 ja 17https://www.ppshp.fi/Sairaanhoitopiiri/Ajankohtaista/Pages/Ajanvarauskirjeita-postitettu-useampia-kappaleita.aspxAjanvarauskirjeitä postitettu useampia kappaleita viikoilla 16 ja 17
OYSin vanha pesula puretaanhttps://www.ppshp.fi/Sairaanhoitopiiri/Ajankohtaista/Pages/OYSin-vanha-pesula-puretaan.aspxOYSin vanha pesula puretaan
Kliinisen tutkimuksen päivä 21.5.https://www.ppshp.fi/Sairaanhoitopiiri/Ajankohtaista/Pages/Kliinisen-tutkimuksen-paiva-21-5.aspxKliinisen tutkimuksen päivä 21.5.

​Tulevaisuuden sairaala 2030 on uudistamisohjelma, jonka tavoitteena on uudistaa Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin sairaaloiden toimintaa sekä rakentaa ja perusparantaa kiinteistöt vastaamaan nykyajan vaatimuksia ja tulevaisuuden haasteita. Uudistamisohjelma jakautuu osahankkeisiin.

Tulevaisuuden sairaala 2030 -sivuille