Etusivu > Palvelut > Silmätaudit > Silmätautien poliklinikka


Silmätautien poliklinikka

​​​​​​​​​​Silmätautien poliklinikka on lähetepoliklinikka ja potilaat tulevat sinne pääsääntöisesti ajanvarauksella. Lisäksi poliklinikalla on silmäpäivystys maanantaista perjantaihin klo 7.30-15.00. Myös päivystyspotilailta vaaditaan lähete.  

Poliklinikalla tutkitaan ja hoidetaan muun muassa glaukoomaa (silmänpainetautia), diabeettisia silmäsairauksia, neuro-oftalmologisia sairauksia, verkkokalvosairauksia ja erilaisia tulehduksellisia silmäsairauksia sairastavia potilaita sekä silmävammoja. Lisäksi poliklinikalla tehdään päiväkirurgisia leikkauksia, pientoimenpiteitä, silmän laserhoitoja ja näkökenttätutkimuksia. Vuodeosastohoitoa tarvitsevat potilaat hoidetaan vuodeosastolla 21.  

Silmätutkimuksiin tulee varata riittävästi aikaa (noin 2-3 tuntia). Usein tutkimuksissa käytetään mustuaisia laajentavia tippoja eikä autolla ajo ole sen vuoksi suositeltavaa. Ota mukaan silmälasisi ja lasireseptit sekä ajantasainen lääkelista.

 

Yhteystiedot

Puhelin: 08 315 3306

Soittoaika: ma-pe klo 6.00-14.00

Palveluaika: ma-pe klo 7.30-15.30

Käyntiosoite:

Sisäänkäynti: M​
Yksikön sijainti:​ 3.krs​

​Yleistä sijainneista (mm. kartat, pohjapiirrokset, muutokset, aukioloajat) ja yhteystiedoista sivuston yläreunan linkeissä.

​Kiviharjuntie 11, 90220 Oulu, Medipoliksen rakennus

 

Vastuuhenkilöt

Merja Hurskainen, apulaisylilääkäri
Ville Saarela, ylilääkäri
Johanna Alaloukusa, vs. osastonhoitaja.​

 Näin löydät perille