Arjen sankarit -koulutus

​​​Arjen sankarit -webinaarisarja helmikuussa 2021
Tukea työllistymiseen ja hyvään arkeen

Tule kuulolle! Arjen sankarit -webinaarisarja tarjoaa sinulle tietoa ja tukea työllistymisen edistämiseen ja hyvään arkeen. Webinaarisarja on osallistujille maksuton. Valitse sinua kiinnostava webinaari tai osallistu koko webinaarisarjaan.

​Aika: Jokainen maanantai klo 13 - 15.30 helmikuussa 2021 (1.2., 8.2., 15.2., 22.2.2021)

Paikka: Toteutus Microsoft Teams -verkkotyösovelluksella.

Hinta: Osallistujille maksuton.

Ohjelma: Arjen sankarit -webinaarisarja helmikuussa 2021

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Sirpa Hyyrönmäki, sirpa.hyyronmaki@ppshp.fi, 040 505 7836


 

Vertaisryhmän ohjaajakoulutus Oulussa 23.1-6.2.2021

Oletko sinä kiinnostunut elintapateemaisen vertaisryhmän ohjaamisesta? Tule mukaan vertaisryhmän ohjaajakoulutukseen.

​Aika: 23.1. ja 6.2.2021 klo 10-16. 

Paikka: Toteutus Teams -verkkotyösovelluksella. 
Koulutukseen sisältyy ennakko- ja välitehtävä.

Tervetuloa koulutuksen infotilaisuuteen to 10.12.20 klo 17-18 välillä Teams-yhteydellä. Jutellaan koulutuksesta ja vertaisryhmistä. Lähetä linkkipyyntö sähköpostiin vertaistervarit@psori.fi.

Koulutuksen tavoitteena on, että osaat suunnitella ja ohjata vertaisryhmää toisen ohjaajan kanssa. Koulutuksessa perehdytään ryhmätoiminnan teemoihin liikunta, ruoka, päihteet ja uni. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta vertaisryhmän ohjaamisesta. 

Koulutuksen jälkeen voit toimia vapaaehtoisena vertaisryhmänohjaajana elintapateemaisessa vertaisryhmässä. Ryhmät kokoontuvat kahdeksan viikon ajan kerran viikossa. Kun olet toiminut yhden vertaisryhmän ohjaajana, saat virtuaalisen Vertaistervarit-ohjaaja -merkin.

Erityisesti miehiä toivomme mukaan koulutukseen ja vetämään ryhmiä työikäisille, työelämän ulkopuolella oleville miehille. Ryhmiä käynnistyy mm. Kärsämäellä, Oulaisissa, Oulussa, Raahessa ja Kestilässä.

Koulutus on maksuton, matkakulut ja ruokailut korvataan koulutuksen suorittaneille.

Täytä hakemuslomake linkin kautta 17.12.20 mennessä, https://webropol.com/s/vertaisohjaajakoulutus2021

Lisätiedot: Anne Savuoja, anne.savuoja@psori.fi, p. 0400 867 927  ja Sirpa Hyyrönmäki, sirpa.hyyronmaki@ppshp.fi, p. 040 505 7836

Vertaistervarit – hyvinvointia ja terveyttä edistävää vertaisryhmätoimintaa – hanke 2020-2022 www.ihimiset.fi/toimija/psoriasisliitto-vertaistervarit-hanke

Vertaisryhmän ohjaajakoulutus toteutetaan yhteistyössä PPSHP:n ja Oulun Maa- ja kotitalousnaisten Arjen sankarit - miehet kuntoon ja työllistymisen polulle -hankeen kanssa. Lisätietoa hankkeesta www.ppshp.fi/Arjen-sankarit 


 

Työhönvalmennusta työttömille työnhakijoille Oulussa

Koetko tarvitsevasti yksilöllistä työhönvalmennusta? Tule kuulolle Adapteri-hankkeen seuraavaan infoon ke 10.2.21 klo 9.00. Infossa kerrotaan tarkemmin hankkeesta, esitellään hankkeen työntekijät ja kerrotaan hankkeen kautta avautuvista mahdollisuuksista. Infon lopuksi osallistujat voivat esittää tarkentavia kysymyksiä.

Infot toteutetaan etänä Microsoft Teamsin kautta. Infoihin ilmoittaudutaan etukäteen täyttämällä yhteydenottolomake osoitteessa www.nuortenystavat.fi/adapteri. Infoon osallistuminen ei velvoita osallistumaan hankkeen toimintaan, vaan osallistuminen on täysin vapaaehtoista. Lisätietoja myös numerosta 044 7341 549 / Vesa. Tutustu Adapteri-hankkeeseen​