Ideoi kaverihahmo

​Tervetuloa ideoimaan kaverihahmoa Oysin lapsiasiakkaille!

Voittajaidean lähettäjä palkitaan kirjakaupan lahjakortilla!

 

Etsimme Oulun yliopistollisen sairaalan (Oys) lapsiasiakkaiden kaveriksi uutta ja innostavaa hahmoa kaikille lapsille ja nuorille suunnatulla avoimella ideahaasteella.

Kaverihahmo

  • lisää turvan ja ilon tunteita sairaalassa käynnin aikana.
  • näkyy Oysin viestintämateriaaleissa ja opastuksessa, seikkailemalla esimerkiksi seinätarroina käytävillä sekä uuden sairaalan leikkitiloissa.

Lähetä meille hahmon kuva, nimi sekä lyhyt tarina siitä, miksi juuri tämä hahmo sopisi Oysin lapsiasiakkaiden kaveriksi. Jos piirrät hahmon käsin, myös hyvälaatuinen valokuva piirustuksesta riittää.  Osallistuessasi hyväksyt ideahaasteen säännöt, perehdy sääntöihin täält​ä.

Ehdotukset ovat sairaanhoitopiirin henkilökunnan nähtävillä 3.10. alkaen Oysin sähköisellä-innovaatioalustalla, jossa sairaanhoitopiirin henkilökunta voi käydä peukuttamassa ja kommentoimassa ideoita. Kommentit otetaan huomioon yleisöäänestykseen valittavien hahmojen valinnassa. Hahmojen ideoijien nimiä ei vielä tässä vaiheessa paljasteta, vaan arviot tehdään koko ideahaasteen ajan vain hahmoilla.

Yleisöllä on mahdollisuus peukuttaa omaa suosikkiaan 16.-30.10.2020 Oysin Facebook-sivuilla osoitteessa facebook.com/OYS2030

Oysin asiakkaista ja henkilökunnasta koostuva raati valitsee toteutettavan hahmon. Valittavan hahmon sekä yleisön suosikkihahmon ideoijat palkitaan Suomalaisen kirjakaupan lahjakortilla (arvot 200 € ja 50 €).

Ideahaaste on sulkeutunut. Kiitos kaikille haasteeseen osallistuneille! 

​Kaikkiin osallistujiin otetaan yhteyttä lokakuun 2020 aikana, ja haasteen voittaja julkistetaan tammikuussa 2021.​

Olemme yhteydessä osallistujiin, joiden hahmoidea valitaan jatkoon ja julkiseen äänestykseen Oysin Facebook-sivuille.