Etusivu > Ammattilaisille > Työhakijoille > Avoimet työpaikat


Avoimet työpaikat

​Näillä sivuilla julkaisemme Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin avoimet työpaikat. Tehtäväkohtaiset työpaikkailmoitukset löydät ammattiryhmittäin sivun oikeasta reunasta. Ilmoitamme avoimena olevat virat ja toimet sekä pidempiaikaiset sijaisuudet lisäksi kuntarekry.fi - palvelussa sekä te-palvelut.fi - sivustolla.

Hakuohjeet

Avoimena olevia työpaikkoja haetaan täyttämällä sähköinen hakulomake.

Työpaikkailmoituksessa on kerrottu lisätiedot tehtävästä sekä hakuaika. Hakemukseen pääsee ilmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä. Ohjelma ohjaa ensin rekisteröitymään Kuntarekry.fi käyttäjäksi ja luomaan oman käyttäjätunnuksen ja salasanan. Oma käyttäjätunnus ja salasana on hyvä tallettaa myöhempää käyttöä varten. Kun olet täyttänyt järjestelmään kerran mm. tutkinto- ja koulutustietosi, ovat ne valmiina seuraavia työpaikkahakuja varten. Hakuajan aikana pääset tarvittaessa myös muokkaamaan jättämääsi hakemusta.

Hakemuksen voi jättää myös paperimuotoisena, jolloin siihen tulee liittää ansioluettelo. Merkitse hakemukseen ja kuoreen ilmoituksessa näkyvä työavain (esimerkiksi Hakemus PPSHP-02-02-19) ja henkilön nimi, joka vastaa tehtävää koskeviin tiedusteluihin. 

Hakemus tulee toimittaa kirjeitse PPSHP:n kirjaamoon osoitteella: PPSHP Kirjaamo, PL 10,  90029 OYS.

Kirjaamon käyntiosoite: OYS sisäänkäynti S, 2 krs., rakennusosa S1, huone ​211, Kajaanintie 50, 90220 Oulu

Kirjallisen hakemuksen on oltava perillä kirjaamossa hakuajan päättymiseen mennessä. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

 Sähköiseen hakuun liittyvät yhteydenotot ongelmatilanteissa:

​p. 08 315 4349 tai sähköpostitse:
rekrytointi(at)ppshp.fi

 Avoimet virat, toimet ja sijaisuudet