Etusivu > Palvelut > Kuntoutus > Fysiatrian apuvälinepalvelut

Fysiatrian apuvälinepalvelut

​Fysiatrian apuvälinepalvelut tarjoaa OYS:ssa hoidettaville potilaille välittömästi hoitoon liittyviä apuvälinepalveluja Fysiatrian poliklinikan, KN -ja  SL -fysiatrian kautta osastoille ja poliklinikoille. 

Lainattavat apuvälineet ovat pääsääntöisesti lyhytaikaiseen (alle 3 kk) lainaan, jatkuvaan käyttöön tarkoitetut apuvälineet lainataan omasta terveyskeskuksesta. Apuvälineiden kuljetuksista vastaa apuvälineen käyttäjä (tai hänen omaisensa).

Palautuspisteisiin apuvälineet voi jättää niin virka-aikaan kuin sen ulkopuolella OYS:n B1-aulaan aina ulko-ovien ollessa auki. Jätä palautuksen yhteydessä joko lainalappu palautuspisteen postilaatikkoon tai täytä palautuslappu.

 Content Editor

Fysiatrian apuvälinepalvelut ovat avoinna seuraavasti:

Ma-to  klo 09:00 - 15:00

Pe        klo 09:00 - 14:00

Puhelin:  (08) 315 2906

Sähköpostiosoite muotoa (ilman välejä) :  fysiatrian.apuvalinepalvelut (at) ppshp.fi

Käyntiosoite:  B1-sisäänkäynti, huone K1 221. Ovi myös aina virka-aikaan lukittu. Soita ovikelloa tai jos ketään ei hetkeen saavu puhelimella.

Palautuspisteet:  B1-sisäänkäynti, ulko-ovista heti oikealla Fysiatrian apuvälinepalveluiden edustalla. Toinen Avohoitotalossa, 1.kerroksessa kipsauksen lähellä.

Apuvälinepalautukset omakustanteisesti: Apuvälineiden kuljetuksista vastaa apuvälineen käyttäjä. Palautukset pääsääntöisesti suoraan Fysiatrian apuvälinepalveluihin, ellei toisin sovittu.

Postitse palautus (omakustanteisesti) :  Fysiatrian apuvälinepalvelut, PL 21, 90029 OYS.