Etusivu > Palvelut > Raskaus ja synnytys


Raskaus ja synnytys

​Koronatilanteesta johtuen synnytysvalmennukset on toistaiseksi peruttu.​

Henkilökunta käyttää maskeja suositusten mukaisesti ja tullessasi synnyttäjien vastaanotolle sinä ja tukihenkilösi saatte maskin. Muistutamme myös, että tukihenkilön on oltava terve tullessaan mukaan synnytykseen.

Maskin käyttö lähikontaktissa on suosituksemme. Synnyttäjää emme kuitenkaan velvoita synnytyksen aikana käyttämään maskia. Henkilökunta käyttää ja toivomme myös tukihenkilön käyttävän maskia.

Ohjeita raskaana olevalle ja synnyttäjälle koronavirusepidemian aikana

Oireeton puoliso tai tukihenkilö saa olla mukana vastaanottokäynneillä, osastolla 11 tai 13 synnytyksen käynnistysvaiheessa sekä synnytysosastolla synnytyksessä ja keisarileikkauksessa. Vierihoito-osastolla muiden kuin puolison/tukihenkilön vierailut on edelleen kielletty toistaiseksi.

 

Oulun yliopistollisen sairaalan synnytysosastolla hoidetaan synnytyksiä kaikkina viikonpäivinä ja vuorokauden aikoina. Sinun ei tarvitse soittaa etukäteen, kun olet tulossa synnyttämään.

OYS:n synnyttäjien ja raskaana olevien vastaanotto on auki ympärivuorokautisesti. Sinne voivat ottaa yhteyttä ja tulla raskaana olevat, joilla raskaus on kestänyt yli 22 raskausviikkoa. Synnyttäjien vastaanotto toimii myös raskaana olevien päivystyspoliklinikkana. Tulosyynä voivat olla esimerkiksi ennenaikaiset supistukset, lapsivedenmenoepäily tai sikiön liikkeiden väheneminen. Arkipäivisin voit tulla myös neuvolan lähetteellä tai ajanvarauksella.

 

 

 Yhteystiedot

OYS, Synnytysosasto ja synnyttäjien vastaanotto,

Osoite OYS, Kajaanintie 50

Sisäänkäynti  SN-ovi,
(katso kartasta )

Yksikön sijainti: N4  2. krs

Puhelin  08 315 3198

 

Oulaskankaan Äitiyspoliklinikan sivuille

 

 Linkki synnytysesiteeseen