Etusivu > Palvelut > Iho- ja sukupuolitaudit > Ihotautien poliklinikka


Ihotautien poliklinikka

​​​​​​Ihotautien poliklinikka on ajanvarauspoliklinikka ja vastaanotolle pääseminen edellyttää lääkärin lähetettä.

Ihotautien poliklinikalla on ihotautilääkäreiden vastaanottotoiminta, allergiayksikkö, sukupuolitautien vastaanotto, toimenpideyksikkö ja valohoitoyksikkö. Ihotautien poliklinikalla tutkitaan ja hoidetaan erilaisia ihosairauksia ja tehdään allergiatutkimuksia. Palvelumme on tarkoitettu poliklinikalle hoitoon tuleville ja hoidossa oleville potilaille.

Sukupuolitautipoliklinikalle voit hakeutua ilman lähetettä. Varaa aika vastaanotolle ajanvarauslinkistä. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta varata aikaa internetissä tai sinulla on jotain muuta ajanvaraukseen liittyvää kysyttävää voit soittaa puh. 08 315 3508.

Jos sinulla on hoitosuhde tai sinusta on laitettu lähete OYS:n ihotautien poliklinikalle, voit tarvittaessa ottaa yhteyttä alla olevaan palvelunumeroon. Sähköpostitse emme voi hoitaa potilasasioita. Päivystystapauksessa hakeudu virka-aikana omaan terveyskeskukseen ja muuna aikana oman kuntasi päivystykseen.


 

Yhteystiedot

​Puhelin: 08 315 3508

Ajanvaraus- ja todistusasiat (osastonsihteeri):
ma-to 7.30–14.30, pe ja ennen juhlapyhiä klo 7.30-13.30

Hoitoon ja vointiin liittyvät asiat (sairaanhoitaja):
ma-pe klo 7.30-10.30

Käyntiosoite:
Kajaanintie 50
sisäänkäynti: SN
sijainti: N3, 1.krs

Postiosoite:
Medisiininen tulosalue
PL 20
90029 OYS​Vastuuhenkilöt:
erikoislääkäri Päivi Hägg
osastonhoitaja Tuula Määttä

​Älä tule sairaalaan, vaan ota yhteyttä, jos olet ollut ulkomailla, Uudellamaalla, Levillä tai Ylläksellä kahden viime viikon aikana, olet karanteenissa tai sinulla on vähäisiäkään flunssan oireita. Katso yhteystiedot tämän sivun alareunasta.​