Etusivu > Palvelut > Iho- ja sukupuolitaudit > Ihotautien poliklinikka


Ihotautien poliklinikka

​​​​​​​​​Ihotautien poliklinikka on ajanvarauspoliklinikka ja vastaanotolle pääseminen edellyttää lääkärin lähetettä.

Ihotautien poliklinikalla on ihotautilääkäreiden vastaanottotoiminta, allergiayksikkö, sukupuolitautien vastaanotto, toimenpideyksikkö ja valohoitoyksikkö. Ihotautien poliklinikalla tutkitaan ja hoidetaan erilaisia ihosairauksia ja tehdään allergiatutkimuksia. Palvelumme on tarkoitettu poliklinikalle hoitoon tuleville ja hoidossa oleville potilaille.

Sukupuolitautipoliklinikalle voit hakeutua ilman lähetettä. Varaa aika vastaanotolle ajanvarauslinkistä. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta varata aikaa internetissä tai sinulla on jotain muuta ajanvaraukseen liittyvää kysyttävää voit soittaa puh. 08 315 3508.

Meillä on käytössä PPSHP:n sähköinen ajanvarausjärjestelmä. Kirjautuminen ajanvarausjärjestelmään edellyttää vahvaa tunnistautumista esim. mobiilivarmennetta tai verkkopankkitunnuksia. Mikäli sinulla ei ole käytössä vahvaa tunnistautumista, palvelemme sinua puhelimitse ajanvarauksen osalta.  

Jos sinulla on hoitosuhde tai sinusta on laitettu lähete OYSi​n ihotautien poliklinikalle, voit tarvittaessa ottaa yhteyttä alla olevaan palvelunumeroon. Sähköpostitse emme voi hoitaa potilasasioita. Päivystystapauksessa hakeudu virka-aikana omaan terveyskeskukseen ja muuna aikana oman kuntasi päivystykseen.

Yhteystiedot

​Takaisinsoittopalvelunumero  on 08 315 3508.

Voit jättää soittopyynnön koska tahansa, automaatti kertoo viitteellisen takaisinsoittoajan.

Käyntiosoite:
Kajaanintie 50
sisäänkäynti: SN
sijainti: N3, 1.krs

Postiosoite:
Somatiikan toimialue
Ihotautien poliklinikka
PL 10​
​90029 OYS​

Vastuuhenkilöt:
erikoislääkäri Päivi Hägg
osastonhoitaja Arja Niskanen