Etusivu > Sairaanhoitopiiri > Ajankohtaista > Uudistuksia Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin organisaatiossa – uusi infrapalvelut-yksikkö on aloittanut toimintansa vuoden vaihteessa


Uudistuksia Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin organisaatiossa – uusi infrapalvelut-yksikkö on aloittanut toimintansa vuoden vaihteessa

ilmakuva OYS.jpg

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin tekniikan palvelut ja uudisrakentaminen-yksikkö ovat yhdistyneet 1.1.2021 alkaen.

Uusi infrapalvelut-vastuualue vastaa jatkossa sairaanhoitopiirin tilojen ylläpidosta, tilahallinnasta, lääkintätekniikasta sekä korjaus- ja uudisrakennushankkeiden rakennuttamisesta. Yksikön tavoitteena on tukea sairaanhoitopiirin yksiköiden toimintaa ja tarjota sen sairaaloiden käyttäjille terveellinen ja turvallinen toimintaympäristö.

Infrapalvelut-vastuualueen alla toimivat jatkossa tilapalveluiden, ylläpitopalveluiden, lääkintätekniikan sekä rakennuttamispalveluiden vastuuyksiköt.

Infrapalvelujohtajan virka tulee avoimeksi kevään aikana. Siihen saakka vt. infrapalvelujohtajana toimii Juha Jääskeläinen. Tilapalvelupäällikkönä toimii Kari Ukkola, lääkintäteknisenä päällikkönä Pasi Keskitalo ja ylläpitopäällikkönä Juhani Kettunen. Rakennuttajapäällikkönä ja OYS 2030 -ohjelman ohjelmajohtajan tehtävässä toimii Kari-Pekka Tampio.

Muutoksesta huolimatta y-tunnus, postiosoite ja laskutusta koskevat ohjeet pysyvät ennallaan.
Jaa Facebookissa Twiittaa LinkedIn Instagram