Etusivu > Ppshp.fi-verkkosivuston saavutettavuus


Ppshp.fi-verkkosivuston saavutettavuus

​​Tässä saavutettavuusselosteessa kerrotaan, miten Ppshp.fi-verkkosivustossa noudatetaan lakia digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, mitä puutteita sivuston saavutettavuudessa on ja miten voit antaa meille palautetta saavutettavuusongelmista. 

Pshp.fi-verkkosivusto on julkaistu 11/2017, ja siitä vastaa Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä.

 

Sivujen saavutettavuus 

Tämä verkkosivusto täyttää suurelta osin lain vaatimat A- ja AA-tason saavutettavuuskriteerit (WCAG-kriteeristö 2.1). Verkkosivustossa on joitakin saavutettavuuspuutteita, jotka on kuvattu AVI:lle tehdyssä saavutettavuusselosteessa.

 

Puutteista ilmoittaminen 

Jos löydät ongelmia, joita ei ole kuvattu selosteessa, ilmoita niistä meille. Vastaamme mahdollisimman pian tai viimeistään kahden viikon sisällä.

Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteella viestinta(at)ppshp.fi tai antaa palautetta erillis​ellä lomakkeella. 

Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

 

Tarkemmat tiedot teknisestä saavutettavuudesta 

Verkkosivusto ei ole vielä kaikilta osin vaatimusten mukainen, osa toiminnoista ei ole vielä saavutettavia. Näille verkkosivuille puutteita pyritään korjaamaan koko ajan. Suurimmat puutteet korjataan uudella verkkosivustolla, joka julkaistaan kesäkuussa 2022.

 

Saavutettavuusvaatimukset eivät koske tiettyjä sisältöjä

Sivustolla on liitetiedostoja, jotka on julkaistu ennen 23.9.2018. Ne eivät täytä kaikilta osin saavutettavuusvaatimuksia. Kaikissa ennen 23.9.2020 julkaistuissa videoissamme ei ole tekstitystä. Ennen 23.9.2020 julkaistuja videosisältöjä ja ennen 23.9.2018 julkaistuja liitetiedostoja ei lain mukaan tarvitse tehdä takautuvasti saavutettavaksi tai poistaa verkkosivustolta.

 

Tämä seloste on laadittu 22.9.2020 (päivitykset on tehty 19.5.2022)​

 

Laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta (306/2019)

Saavutettavuusvaatimukset AVI:n sivustolla