Etusivu > Sairaanhoitopiiri > Ajankohtaista > Arkiliikuntaa ja muistikuntoutusta ikääntyneiden omalta kanavalta


Arkiliikuntaa ja muistikuntoutusta ikääntyneiden omalta kanavalta

Uusi, ikäihmisille suunnattu Koti TV on käytettävissä myös Pohjois-Pohjanmaalla. Kanavan kautta tarjotaan liikunnallista etäkuntoutusta, muistikuntoutusta ja kulttuuria iäkkään ihmisen arkeen. Ikäihmisten hyvinvointia tukevan etäkuntoutusohjelman käynnistää Pohjois-Pohjanmaan sote-palvelujen uudistushanke POPsote yhteistyössä Kuntoa kansalle -palvelun kanssa.

Ikääntyneille suunnattua kuntouttavaa ohjelmaa lähetetään joka arkipäivä kello 11–13. Ohjelmassa on liikuntaa sekä muistin ja oppimisen vahvistamiseen ja ylläpitoon liittyviä harjoitteita.

Ohjelma on nähtävissä antennitalouksissa television kanavapaikalta 33. Kaapelitalouksissa paikka voi vaihdella, mutta näkyy useimmilla kanavalla 66. Monet televisiot voivat etsiä uudet kanavat ja sijoittaa ne vastaanottimen kanavavalikkoon automaattisesti. Jotkin televisiot tai digiboksit saattavat kuitenkin vaatia kanavien virittämisen uudelleen.

Lähetykset ovat Pohjois-Pohjanmaan asukkaiden käytössä kesäkuun loppuun asti. 

Koti TV:n ohjelmat on suunniteltu ja tuotettu yhdessä ikäihmisten kuntoutuksen ja etäoppimisen ammattilaisten kanssa, kuntien vanhustyön ja omais- ja senioriverkostojen asiantuntijoita kuullen.


Ohjelma on katsottavissa myös internetissä osoitteessa kotitv.fi.

 

21.12.2020

Jaa Facebookissa Twiittaa LinkedIn Instagram