Etusivu > Sairaanhoitopiiri > Ajankohtaista > Kaukolämpölinjan rakentaminen vaikeuttaa liikkumista OYSin ympäristössä


Kaukolämpölinjan rakentaminen vaikeuttaa liikkumista OYSin ympäristössä

Kaukolämpölinjan rakentaminen vaikeuttaa liikkumista OYSin ympäristössä, Kiviharjuntien puolella, viikosta 19 alkaen. Rakentaminen käynnistyy sairaala-alueen eteläpäästä ja etenee avohoitotalon edestä kohti uuden sairaalan työmaata kevään ja kesän aikana. Kokonaisuudessaan töiden arvioidaan valmistuvan ensi syksynä.

 

Työt pyritään sijoittamaan ilta-aikaan, jotta niistä aiheutuisi mahdollisimman vähän haittaa sairaalan toiminnalle. Linjaa varten alueelle tehtävä kaivanto aiheuttaa kuitenkin poikkeusjärjestelyjä Avohoitotalon ja Medipoliksen edustalle.

Autotiet säilyvät töiden ajan käytössä normaalisti, mutta osa Avohoitotalon ja Medipoliksen välisistä autopaikoista poistuu käytöstä. Asiakkaille parhaiten pysäköintitilaa löytyy esimerkiksi pysäköintitalo Rauhaparkista, johon helpoin ajoreitti on Professorintien kautta. Saattoliikenne sairaalan sisäänkäyntien edustalle on mahdollista töiden ajan.

Kevyt liikenne ohjataan osittain poikkeusreiteille ja reitit merkitään alueelle opastein. Pyörätelineitä on väliaikaisesti normaalia vähemmän.

10.5.2021

Jaa Facebookissa Twiittaa LinkedIn Instagram