Etusivu > Sairaanhoitopiiri > Ajankohtaista > OYS:n hallintoylilääkäriksi Terhi Nevala


OYS:n hallintoylilääkäriksi Terhi Nevala

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin (PPSHP) hallitus valitsi kokouksessaan uudeksi Oulun yliopistollisen sairaalan hallintoylilääkäriksi lääketieteen tohtori Terhi Nevalan.  

 

Terhi Nevala on lääketieteen tohtori ja radiologian erikoislääkäri. Hän on suorittanut sosiaali- ja terveysjohtamisen executive MBA -tutkinnon ja työskennellyt PPSHP:ssa vuodesta 2002 lähtien, viimeksi hallinnollisen osastonylilääkärin tehtävässä kuvantamisen toimialueella. Vs. hallintoylilääkärinä hän on työskennellyt syksystä 2018 lähtien.

"Hallintoylilääkärin tehtävät painottuvat erikoissairaanhoidon palvelujen kehittämiseen, tiedon tuotantoon ja analytiikkaan sekä lääkäreiden perus- ja erikoistumiskoulutuksen koordinointiin", toteaa Nevala. "On hienoa päästä kehittämään yhden Suomen parhaimman yliopistosairaalan toimintaa".

Viran kelpoisuusehtona on erikoislääkärin pätevyys tai terveydenhuollon oikeusturvakeskuksen myöntämä vastaava oikeus ja lääketieteen tohtorin arvo tai lääketieteen tutkinto sekä lisäksi erikoislääkärin hallinnon pätevyys tai kokemusta hallinnollisista tehtävistä.

30.1.2020

Jaa Facebookissa Twiittaa LinkedIn Instagram