Etusivu > Sairaanhoitopiiri > Ajankohtaista > Yhtenäinen innovaatiotoiminta käynnistyy – osallistu toimintaan


Yhtenäinen innovaatiotoiminta käynnistyy – osallistu toimintaan

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP) on ottanut käyttöön koko organisaation kattavan, yhtenäisen toimintamallin innovaatio-, kehitys- ja testaustoimintaan. Aktiivisesti koko henkilöstöä, asiakkaita sekä muita sidosryhmiä osallistavan mallin avulla tuetaan PPSHP:n toiminnan kehittämistä sekä strategian toteutumista. Lisäksi vahvistetaan aktiivisesti organisaation kehittämisyhteistyötä. 

Yhtenäisen toimintamallin avulla sairaanhoitopiirin henkilökunnalle, asiakkaille ja muille sidosryhmille mahdollistetaan selkeä väylä esittää ja viedä eteenpäin kehittämisehdotuksiaan. Lisäksi PPSHP tekee innovaatioyhteistyötä alueen muiden niin julkisten kuin yksityistenkin sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatioiden, tutkimus-, kehittämis- ja kaupallistamistoimintojen sekä kanssa. 

Voit esittää PPSHP:n toimintaan liittyviä kehittämistarpeita ja ideoita osoitteessa www.oys2030.fi/ideat

PPSHP kannustaa asiakkaitaan ja henkilöstöään esittämään aktiivisesti ja monipuolisesti organisaation toimintaan liittyviä kehittämistarpeita ja ideoita. Ehdotukset voivat liittyä esimerkiksi uusiin, asiakaslähtöisyyttä, tehokkuutta, vaikuttavuutta, turvallisuutta ja työhyvinvointia parantaviin toimenpiteisiin. Niillä voidaan toteuttaa tai kehittää prosesseja ja työtapoja. Ne voivat liittyä tarpeisiin luoda uusia tuotteita, palveluja ja teknologioita.

Esitetyt kehittämistarpeet ja ideat käsitellään kolmen viikon välein ppshp:n kehittämis- ja innovaatiotoiminnan vastuuhenkilöiden toimesta ja yhteydenottoihin pyritään vastaamaan mahdollisimman pian – viimeistään kuukauden kuluessa ehdotuksen esittämisestä.

 

Lisätietoa PPSHP:n innovaatiotoiminnasta:

 

Suunnittelija Pauliina Hyrkäs, pauliina.hyrkas(at)ppshp.fi, p. 040 5046 180

Testaustoiminnan päällikkö Timo Alalääkkölä, timo.alalaakkola(at)ppshp.fi, p. 040 5614 390

 

Kehitysjohtaja Pasi Parkkila ja vs. hallintoylilääkäri Terhi Nevala

20.8.2018

Jaa Facebookissa Twiittaa LinkedIn Instagram