Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Digi-HTA Unipercare

Etusivu > Tutkimus ja opetus > FinCCHTA > Digi-HTA Unipercare

Tietoa tuotteesta​​​​​

Unipercare-palvelu on digitaalinen palvelualusta, joka tarjoaa etädigipalveluita ja sosiaalisia kontakteja edistäviä ratkaisuja. Sen avulla voidaan toteuttaa eri palvelutuottajien sähköisiä palveluita, kuten etähoitoa, muistutuksia, ryhmäkohtaamisia tai henkilökohtaisia kontakteja. Palvelun välityksellä voidaan asiakkaille myös erilaista sisältöä, kuten tallenteita tai suoria lähetyksiä. Palveluun kuuluu suojattu hallintaportaali, jossa hoitohenkilökunta voi ylläpitää palvelua, seurata sen käyttöä ja pitää yhteyttä asiakkaisiin. Valmistajan ilmoituksen mukaan tuote ei ole lääkinnällinen laite, joten sitä ei tule käyttää lääkinnällisille laitteille määritellyissä käyttötarkoituksissa.

Palvelua voidaan käyttää joko mobiilisovelluksen, tietokoneen verkkoselaimen tai televisioon liitettävän sovittimen kautta. 

Suositus​​

Suosituksen julkaisupäivä 17.11.2021


TUOTTEEN KÄYTTÖÖNOTOSSA ON HUOMIOITAVA ASIA

Unipercare-palvelu soveltuu erilaisten etädigipalveluiden ja -kontaktien muodostamiseen asiakkaan kanssa. Se mahdollistaa yksilölliset palvelut asiakkaan tarpeen mukaisesti ja sosiaalisen kanssakäymisen välimatkasta huolimatta.

Suositus perustuu yrityksen antamaan tietoon.

​Arviointi ja suositus: Unipercare-palvelu kotihoitoon ja palvelukeskuksiin.pdf​​