Etusivu > Tutkimus ja opetus > Opetustoiminta > Lääketieteen opetus > Yleislääketieteen jatko- ja täydennyskoulutus


Yleislääketieteen jatko- ja täydennyskoulutus

Perusterveydenhuollon yksikön yleislääketieteen koulutustiimi tukee ja koordinoi terveyskeskuksissa tapahtuvaa lääkärien ammatillista jatkokoulutusta yhdessä Oulun yliopiston yleislääketieteen oppialan kanssa. Toimialueena on koko OYS:n erityisvastuualue.

Lääkärien jatkokoulutuksen tukeminen kohdistuu terveyskeskuksissa suoritettavan yleislääketieteen erityiskoulutus (YEK) –vaiheen, yleislääketieteen erikoislääkärikoulutuksen ja muiden erikoisalojen yhdeksän kuukauden palveluun.

Järjestämme yleislääketieteen erityiskoulutusvaiheeseen sisältyvän terveydenhuollon hallintoon ja sosiaaliturva järjestelmään perehdyttävän (16 h) koulutuksen yhdessä Oulun yliopiston kanssa.

Toteutamme yleislääketieteen erikoislääkärikoulutuksen starttiseminaareja 2 kertaa vuodessa ja yleislääketieteen erikoislääkärille tarkoitettuja seminaareja ja muita koulutuksia yhteistyössä Oulun yliopiston yleislääketieteen oppialan kanssa. Lisäksi valmennamme terveyskeskuksissa toimivia erikoislääkärikouluttajia ja lähiohjaajia.

Koordinoimme OYS erityisvastuualueella toimivaa yleislääketieteen aluekouluttajalääkäri-verkostoa

 

Yhteystiedot

Markku Timonen
Ylilääkäri, professori
040 8324 883

Liisa Cajan-Suokas
Asiantuntijalääkäri
040 8221 487

Ulla Isopahkala
Koulutussuunnittelija
040 570 4330