Poikkea päiväksi polille

​Poliklinikka on avoinna ma-pe klo 8.00–16.00. Polikliininen hoito tarkoittaa, että sinun ei tarvitse yöpyä sairaalassa, vaan pääset perheesi kanssa kotiin samana päivänä. Hoitoosi osallistuvat tilanteestasi riippuen lääkärit, sairaanhoitajat, lastenhoitajat, puhe-, toiminta- ja fysioterapeutit, psykologit, kuntoutusohjaajat ja sosiaalityöntekijät. Poliklinikalla sinulla on oma hoitaja. Häneltä ja muilta hoitajilta voit aina kysyä, jos jokin asia askarruttaa mieltä.

Poliklinikalla on oleskelu- ja leikkitiloja, joissa voit viettää aikaa ja levähtää tutkimusten välillä. Ruokailutilan vieressä on leikkihuone, jossa on erilaisia pelejä ja piirustusvälineitä.

Saat tuoda poliklinikalle myös omaa ajanvietettä, kuten kirjoja tai soittimen musiikin kuuntelua varten. OYS:ssä on ilmainen WLAN-verkko.

Huolehdithan, että matkapuhelimesi on suljettuna kaikissa vastaanottotilanteissa.

Poliklinikkakäynti ei sisällä sinulle ruokailua, mutta sinun ja perheesi käyttöön on järjestetty taukotila, jossa voitte säilyttää, lämmittää ja syödä eväitä. Huoneessa on lisäksi kahvinkeittomahdollisuus.

Kahvio Soilikkissa (S-aulassa) myydään kahvia, hedelmiä, ruoka- ja salaattiannoksia, voileipiä, sämpylöitä ja muita leipomotuotteita. Ravintola Lokissa ja Kotkassa voit käydä syömässä perheesi kanssa. Ravintoloissa on tarjolla useita lämpimiä ruokavaihtoehtoja sekä leipää, salaattia ja jälkiruokaa.